Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JirKa
Založen: 18.6.2007 Příspěvky: 106 Bydliště: Luhačovice a Brno
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 3:53 pm Předmět: Blizici se akce |
|
|
Prijde mi zbytecne ptat se, kdo z vas jde na CIAF, ale rad bych se zeptal, jestli planujete navstivit Den NATO, pripadne jak planuete dopravu a vse o kolo a taky jestli byste se nechteli domluvit nejak kolektivne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Richard
|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 7:22 am Předmět: |
|
|
Ahoj, na mne je to moc daleko (časově), ale zatím jsem rozhodnut jet a v případě, že by se to povedlo, beru auto. _________________ Richard |
|
Návrat nahoru |
|
|
JirKa
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 9:56 am Předmět: |
|
|
Richard napsal: | Ahoj, na mne je to moc daleko (časově), ale zatím jsem rozhodnut jet a v případě, že by se to povedlo, beru auto. |
Ahoj, jsem na tom podobne, co se tyka casu, ale cestu zatim taky planuju, muze se to ale zmenit. :-/ Dalo by se pripadne domluvit, ze bych se s Tebou za nejaky prispevek na cestu svezl? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Richard
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 6:07 pm Předmět: |
|
|
Jasně, to nejni problém! Jenom je potřeba zjistit jestli pojedeme _________________ Richard |
|
Návrat nahoru |
|
|
JirKa
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 7:34 pm Předmět: |
|
|
Richard napsal: | Jasně, to nejni problém! Jenom je potřeba zjistit jestli pojedeme |
Dobra dobra, diky, zatim to vypada, ze pokud vyjde vsechno tak jak ma, tak bych mohl jet. Tak snad nam to vsem nejak vyjde. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondra
|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 5:50 pm Předmět: Re: Blizici se akce |
|
|
JirKa napsal: | Prijde mi zbytecne ptat se, kdo z vas jde na CIAF, ale rad bych se zeptal, jestli planujete navstivit Den NATO, pripadne jak planuete dopravu a vse o kolo a taky jestli byste se nechteli domluvit nejak kolektivne. |
taky chcu jet.. ale ne tak brzo jak minule, kdy sme s Markem v Hranicích nabírali bratrance a "aby sme to stihli" sme přijeli asi hodinu před tím než bratrancův vlak do těch Hranic dorazil |
|
Návrat nahoru |
|
|
Richard
|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 6:20 pm Předmět: |
|
|
Ondra: neboj, se třema králema v autě počítám _________________ Richard |
|
Návrat nahoru |
|
|
JirKa
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 4:22 pm Předmět: |
|
|
Tak jak to u vas vypada s vyletem na Den NATO? Ja to prozatim porad vidim tak, ze pojedu. Co vy a bylo by pripadne misto v aute?
PS: Nedame nejaky mensi sraz na CIAFu? Mate PRESS prukazky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Richard
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 7:37 pm Předmět: |
|
|
Na CIAFu se snad uvidíme, průkazky asi budou, akorát bude zmatek. _________________ Richard |
|
Návrat nahoru |
|
|
JirKa
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
Richard napsal: | Na CIAFu se snad uvidíme, průkazky asi budou, akorát bude zmatek. |
Zmatek??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hansb
|
Zaslal: ne září 02, 2007 3:18 pm Předmět: |
|
|
Su v rozpacích z toho mailu co nám poslali o tom, ze mame neoc ukazat jak propagujeme ciaf... |
|
Návrat nahoru |
|
|
MarekV Site Admin
Založen: 25.3.2007 Příspěvky: 1589 Bydliště: LKTB/BRQ Brno Tuřany
|
Zaslal: ne září 02, 2007 3:40 pm Předmět: |
|
|
Hansb: Já osobně to od nich vidím jako krok správným směrem. Je správné, že je zajímá, jak lidé, prezentující se jako novináři, propagují akci, na kterou mají volný vstup, mohou se pohybovat v částech, kam se platící návštěvník nedostane apod. Takže rozhodně s tímto rozhodnutím souhlasím. Už jen kvůli tomu, že Airshow Agency je k udělování akreditací mnohem mnohem benevolentnější než napříkald společnost Jagello 2000 pořádající Den NATO v Ostravě, kde bez karty novináře či něčeho podobného si člověk ani neškrtne... Každopádně v tom nevidím nějaký problém, třeba si nakonec ještě uděláme nějakou pěknou reklamu . |
|
Návrat nahoru |
|
|
JirKa
|
Zaslal: ne září 02, 2007 7:40 pm Předmět: |
|
|
Ja to take vidim jako krok spravnym smerem. Pro nekoho, kdo alespon trochu chce a zajima se, neni problem nejake materialy poskytnout, at uz pred akci nebo dodatecne. Kdo je liny a vycurany, tj.chce se tam jen zadarmo dostat, ten pristi rok akreditaci nedostane a ma smulu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hansb
|
Zaslal: ne září 02, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
Tak to sice můj případ není, i ty materiály mám a mít budu, ale spíš mám obavy aby se z toho nevyklubalo něco vážnějšího, např. jak Marek popisuje jak to chodí v OSR... |
|
Návrat nahoru |
|
|
MarekV Site Admin
Založen: 25.3.2007 Příspěvky: 1589 Bydliště: LKTB/BRQ Brno Tuřany
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 1:37 pm Předmět: |
|
|
Tak už to vypadá, že se nad CIAFem v Brně zatahují černá mračna... V červnu se má v Hradci Králové uskutečnit menší letecký den, který má ověřit, zda-li je reálný návrat CIAFů zpět do Hradce Králové. Takže dost možná letos naposled v Brně, i když bylo zde již mnoho podobných tvrzení...
Celý článek je k přečtení zde: http://www.letectvi.cz/letectvi/Article64971.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
|