|
AirSpotter.eu European Plane Spotting and LKTB/ BRQ Spotting Forum
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kuba.biker
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak ono to už zmizelo, ale byl tam tuším na květen jeden přílet A320 HCA z Ruhengeri (Rwanda). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PetrK
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl na výstavišti a v části nové projekty Jm.kraje je obrázek nové hasičské stanice na LKTB.Je to jednopatrová budova se zaoblenými rohy v červené barvě.Projekt fa.PAROLLI,termín výstavby 05.2012-2013. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
Založen: 25.3.2007 Příspěvky: 1589 Bydliště: LKTB/BRQ Brno Tuřany
|
Zaslal: pá duben 27, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
Díky za info! Podle popisu to zní jako velice zajímavá stavba (taková parolkovština), jsem zvědav. V poslední době se letiště opravdu rozjíždí, co se týče staveb a změn obecně (viz změna loga a designu). Což mi připomíná, včera ke mně doputovala fotka pořízená někde před odletovým terminálem, na které bylo mimo jiné něco, co velmi připomínalo piedestal. Nemáte někdo představu, co to může být? Jde opravdu o nějaký podstavec pro sochu, anebo o něco zcela jiného a podobnost je jen přechodná? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slávek Anonymní
|
Zaslal: pá duben 27, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
Ano, bude tam nějaká plastika. Četl jsem o tom už kdysi v zimě, ale moje hlava stará už si nevzpomene co to bude. Ale věděla to...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slávek Anonymní
|
Zaslal: pá duben 27, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
Tak ešče nésu tak blbé...
http://fcafa.wordpress.com/
Doufám, že se na slavnosti sejdeme v hojném počtu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
|
Zaslal: pá duben 27, 2012 3:07 pm Předmět: |
|
|
Vynikající! Moc díky! Píši si do kalendáře a pokusím se taktéž přijít. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
|
Zaslal: so duben 28, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
Blue Sky Service se dnes činí. Nejprve létal L-29 Delfín (OK-AJW), což není něco až tak výjimečného, nicméně po šestnácté hodině provádělo 5 jejich letadel společné průlety ve formaci nad brněnskou dráhou. Jednalo se o stroje Zlín Z142C (OK-WNL), Zlín Z142 (OK-ONP), Zlín Z42M (OK-JLV a OK-ADC) a Zlín Z43 (OK-XOF). Doprovázel je ještě vrtulník Robinson (registrace nezjištěna), ze kterého se formace zřejmě natáčela/fotila. Byl to krásný pohled a ten zvuk! Bohužel jsem neměl při ruce fotoaparát, tak nemohu ukázat i obrázky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slávek Anonymní
|
Zaslal: so duben 28, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
To je škoda žes neměl foťák |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jan Vojtek
|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
A toho 8. budou spuštěny i nové stránky, nebo to bude jindy? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
|
Zaslal: út květen 01, 2012 10:16 am Předmět: |
|
|
Docela bych i řekl, že jsou to dvě na sobě nezávislé události. I když těžko soudit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
|
Zaslal: út květen 08, 2012 3:14 pm Předmět: |
|
|
Slávkovy velice povedené obrázky z odhalení památníku:
Nádherný! Mockrát díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
|
Zaslal: st květen 16, 2012 6:30 am Předmět: |
|
|
Stejně jako v posledních letech i letos pořádá Letiště Brno Dětský den. Dle zveřejněného programu to tentokrát nevypadá vůbec zle.
Z těch zajímavějších věcí:
Letiště Brno napsal: | BLUE SKY SERVICE BRNO - výstava letadel, vrtulníky MI 24, MI 17, vyhlídkové lety vrtulníky,bojová technika
V průběhu dne tři průlety letadel
Závod generací na 1 500 m L-29 Delfín - proti závodnímu vozu Porsche 911- MOTORSPORT MIČÁNEK závodnímu motocyklu Ducati - Karel Abraham |
Více info zde: http://www.airport-brno.cz/index.php?id=046&lang=cs |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
|
Zaslal: st květen 30, 2012 5:43 pm Předmět: |
|
|
Letos, co se týče rozmanitosti společností na charterových letech, to je vskutku bída, neboť drtivou většinu letů zajišťují Travel Service a Holidays Czech Airlines. Nelze jim sice upřít jistou zajímavost v tom, že si u Lotyšů s oblibou pronajímají stroje a ty pak vylepšují nálepkami, takže do jisté míry jde o zajímavé objekty k focení, ale přece jenom to není až tak úplně ono, když uvážíme, co za zajímavé společnosti sem v letech minulých létalo. Přesto se zdá, že tuto jednolitost přece jenom přetrhne dvojice společností. Tou první je slovenský SAMair, který sice obsloužil pár letů z Ruska začátkem roku, ale na "koupáckých" charterech je zde nováčkem. Vzhledem k tomu, že v minulých letech nelétal, lze jej považovat za velmi milé oživení. Prvního příletu bychom se měli dočkat již tento pátek, 1. června, na letu z Heraklionu v 16.15-17.05. Lety mají obsluhovat se svým Boeingem 737-400. Druhým nováčkem, a nutno podotknout, že výrazně zajímavějším, je turecká společnost Sky Airlines! Ta sem v minulosti ještě nelétala. První let se očekává 8. června z Antalye (se zastávkou v Mnichově) v 11.25-12.25. A vzhledem k tomu, že prakticky každé jejich letadlo nese jinou barvu nátěru, jde o spottersky velice vděčné objekty. Linku by měla obsluhovat letadla Boeing 737-400, nicméně tato společnost má ve flotile i verzi -900 (a -800 a Airbusy 320 i 321), tak se třeba při troše štěstí dočkáme i nějaké atraktivní změny typu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trainzak
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
Tak všechny lety Sky Airlines včera nepozorovaně zmizely z letového řádu. Nevím, co mohlo způsobit, že to takhle na poslední chvíli museli zrušit. Škoda... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
Není to poprvé, co se něco podobného přihodilo. Ale taky by mě zajímalo, co za tím stojí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|