|
AirSpotter.eu European Plane Spotting and LKTB/ BRQ Spotting Forum
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hansb
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
Jo, to bude asi tim... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Karel
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 5:42 pm Předmět: |
|
|
Hovňousek napsal: | Tak jak jste spokojeni se čtyřiadvacítkou? Pisněte sem svý názory, když tak, jestli můžu poprosit, přidejte i odkazy na svý stránky s fotkami, příp. s videem...
Díkes a jsem s pozdravem |
Sám jsem na čtyřiadvacítce strávil jen několik hodin, ale určitě jsem nelitoval. Na terase Herbstu čas příjemně ubíhal, při vzletech a přistáních letadel přerušován hromadným harašením závěrek fotoaparátů, stíny se zvolna prodlužovaly, až se postupně okolní krajina ponořila do tmy, ze které zářila světla letištní plochy. Kolem přátelská, pohodová nálada, letecké i neletecké povídání, příjemní lidé, známí i neznámí, mladší i starší, z Brna i různých koutů republiky. Lze si jen přát, aby se 24h 2009 vydařila stejně dobře a aby provoz na letišti byl příští rok bohatší.
Veké díky adresuji zvláště všem těm, kdo se podíleli na organizaci, také Bugrovi s jeho půvabnou společnicí za starost o naše mlsné žaludky a samozřejmě všem účastníkům, že dokázali přispět k tak milé atmosféře.
Karel |
|
Návrat nahoru |
|
|
MarekV Site Admin
Založen: 25.3.2007 Příspěvky: 1589 Bydliště: LKTB/BRQ Brno Tuřany
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 1:12 pm Předmět: |
|
|
Vyřizuji od pana Jukla, že se omlouvá, že nemohl dorazit na Spotterskou 24 hodinovku, ale již od 4. července byl v Hradci Králové na European Aerobatic Cup. Každopádně slibuje, že příští rok se určitě staví . Jinak měl jednu připomínku, že je škoda, že se upoutávka na planes.cz objevila jen v sekci Novinky z Brna a nikoli i na úvodní stránce jako tomu bylo loni...
Jinak i já se musím přidat ke chvále a také hodnotím letošní ročník jako více než zdařilý. |
|
Návrat nahoru |
|
|
bugr
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 10:06 am Předmět: |
|
|
už jsem to konečně spáchal
http://www.planesvideo.cz/?p=66
jestli máte někdo někde galerie ze spotterské hoďte mi odkazy ať to můžu dát k sobě, je tam jen foxx a j.koutný zatím. U marka jsem koukal, že fotí a nepublikuje _________________ http://www.planesvideo.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
bugr
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 10:08 am Předmět: |
|
|
JirKa napsal: | Hansb napsal: | Jirka: Víš, že si na fotce na svym webu nejsi moc podobnej? Asi po dvou dnech sem se dozvěděl, že ten maník, co tam s nama byl si ty |
Fakt? Tak to ses prvni kdo mi to rika. Pritom ta fotka neni tak stara... Asi ty vlasy... |
jsme se s táňou shodli, že si nějak vyrost a loni a loni si vypadal mnohem mladší _________________ http://www.planesvideo.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
JirKa
Založen: 18.6.2007 Příspěvky: 106 Bydliště: Luhačovice a Brno
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 7:16 pm Předmět: |
|
|
bugr napsal: | JirKa napsal: | Hansb napsal: | Jirka: Víš, že si na fotce na svym webu nejsi moc podobnej? Asi po dvou dnech sem se dozvěděl, že ten maník, co tam s nama byl si ty |
Fakt? Tak to ses prvni kdo mi to rika. Pritom ta fotka neni tak stara... Asi ty vlasy... |
jsme se s táňou shodli, že si nějak vyrost a loni a loni si vypadal mnohem mladší |
Vyrost? No do vysky asi ne, ale jinak mozna jo...to jsou ty hormony. _________________ JirKa
Fotogalerie (nejen letecká) |
|
Návrat nahoru |
|
|
bugr
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Richard
|
Zaslal: so duben 04, 2009 4:08 pm Předmět: |
|
|
Dámy a pánové.... nechci v tom dělat zmatek, bude to znít kacířsky, ale po odpoledni stráveném na LKCM jsem pojal představu, že bychom měli udělat další 24hodinovku a navrhuji, že by se měla odehrát na Medlánkách. Důvody: prakticky nepřetržitý provoz. Restaurace v místě s výhledem na plochu. Nestavím to proti klasické 24h, ale dávám na rozmyšelnou, zda by po rozhodnutí o termínu a absolvování "klasiky" nebylo od věci vymyslet nějaký srpnový teplý víkend...? _________________ Richard |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondra
|
Zaslal: so duben 04, 2009 5:18 pm Předmět: |
|
|
Richard napsal: | Dámy a pánové.... nechci v tom dělat zmatek, bude to znít kacířsky, ale po odpoledni stráveném na LKCM jsem pojal představu, že bychom měli udělat další 24hodinovku a navrhuji, že by se měla odehrát na Medlánkách. Důvody: prakticky nepřetržitý provoz. Restaurace v místě s výhledem na plochu. Nestavím to proti klasické 24h, ale dávám na rozmyšelnou, zda by po rozhodnutí o termínu a absolvování "klasiky" nebylo od věci vymyslet nějaký srpnový teplý víkend...? |
hmhm, mám dvě námitky jednak bych to udělal třeba už teď na jaře.. a co takle jenom LKCM12 ? přece jen je to menší letiště a zabere to míň času |
|
Návrat nahoru |
|
|
bumper
|
Zaslal: so duben 04, 2009 5:25 pm Předmět: |
|
|
No ja tu na foru krome Marka nikoho neznam, ale divim se, ze tohle nenapadlo nekoho uz davno _________________ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondra
|
Zaslal: so duben 04, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
bumper napsal: | No ja tu na foru krome Marka nikoho neznam, ale divim se, ze tohle nenapadlo nekoho uz davno |
no to je jednoduchý do Medlánek nelítaj žádný linky, žádný cargo, není tam pořádná věž a tak |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hansb
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 1:11 pm Předmět: |
|
|
Já nejsem rozhodně proti, je ovšem otázka, jak na tu akci dokážeme nalákat i spottery z jiných letišť. Přece jenom na Spotterské 24 to je o tom, že se tam schází víc známých, nejenom z BRQ a de o to, jakej by i oni k tomuto měli postoj. |
|
Návrat nahoru |
|
|
bumper
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 2:15 pm Předmět: |
|
|
No ja jsem to asi trosku spatne pochopil, ja to myslel, jako odpoledni posezeni na terase u piva + prilezitostne foceni provozu medlaneckeho poteru, tedy vetrone, ull, atd. Stanovat tam 24 hodin a cekat na nejakou jednu linku co prileti, to jiste ne na to je vhodnejsi LKTB. Ja jen jakozto " mistni " co je na LKCM skoro porad muzu potvrdit, ze na pratelske setkani je to tu jak delane, hospudka, posezeni u piva a provoz primo pred ocima, letos jsem treba celou imatrikulaci nafotil z jednoho fleku rovnou od piva Na vetsi akci je ale treba hospodu predem domluvit, bezne je v sezone otevreno od 11:00 - 18:00 ( pokud je dostatek lidi, tak i dyl ) mimo sezonu jen do 16:00. Domluvit se da predem i grilovani atd. ale je to udajne dost drahe, ale to uz necham na vas. _________________ |
|
Návrat nahoru |
|
|
MarekV Site Admin
Založen: 25.3.2007 Příspěvky: 1589 Bydliště: LKTB/BRQ Brno Tuřany
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
Nezbývá mi než souhlasit. Hospůdka je skutečně perfektní, výhled prakticky na celé letiště nemá chybu. Bytí zde po celých 24 hodin asi spíš ne, ale jak píše bumper, o víkendu v hlavní letové době by určitě stálo za to. Jsem každopádně pro, větroně i ull jsou velmi milé oživení. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondra
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
Hansb napsal: | Já nejsem rozhodně proti, je ovšem otázka, jak na tu akci dokážeme nalákat i spottery z jiných letišť. Přece jenom na Spotterské 24 to je o tom, že se tam schází víc známých, nejenom z BRQ a de o to, jakej by i oni k tomuto měli postoj. |
šak na co kohosi jinýho? jestli to chcem my, tak to uděláme my, a hotovka šak my máme taky sami problém se sejít mimo LKTB24, tak proč ne zrovna na LKCM..
btw. jede tam MHD aspoň někam blízko? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|