Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karel
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 12:01 pm Předmět: Různé |
|
|
Blahopřeji Ondrovi k jeho nové fotce na úvodní stránce lktb.info. Ta stará byla také skvělá, ale ta nová je ještě lepší. Nádhera. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MarekV Site Admin
Založen: 25.3.2007 Příspěvky: 1589 Bydliště: LKTB/BRQ Brno Tuřany
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 12:24 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem dnes ráno koukal . Nejlepší na ní je ten vodoznak... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Karel
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 3:31 pm Předmět: |
|
|
Z Ondrova webu jsem pochopil, že jste Marku nedávno oslavil své první narozeniny coby dospělý muž, takže ještě opožděně přeji vše nejlepší, a ať se vám kromě skvělých fotek aeroplánů daří v životě i vše ostatní. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MarekV Site Admin
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
Ano, oslavoval jsem své osmnáctiny na letišti během 24 hodinovky . Osobně jsem se nijak nesnažil tuto nezajímavou věc "medializovat", o to se postarali kolegové . Za to jim musím vyjádřit obrovské díky!
A Vám moc děkuji za přání, vždy potěší a dodá novou sílu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Karel
|
Zaslal: čt srpen 28, 2008 10:31 am Předmět: |
|
|
Mnoho ruských serverů zveřejnilo zprávu o dvojnásobném nárůstu počtu turistů v Brně, a při tom většinou citují i Ondrova slova
Благодаря новому рейсу Москва-Брно, в столице Моравии в этом году побывали 18 тысяч туристов из России, что в два раза больше, чем в прошлом году. «Многих привлекает сюда возможность побывать в винных погребках и насладиться природой региона», - считает Ондржей Мораванский, аналитик компании Cyrrus |
|
Návrat nahoru |
|
|
j.ree
|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 11:12 am Předmět: |
|
|
Kdo doda simultanni (nebo jak se to pise ) preklad pro azbuku a rustinu neznale spotery? _________________ www.lkmt.cz | j.ree |
|
Návrat nahoru |
|
|
Karel
|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 9:17 pm Předmět: |
|
|
Díky novému letu pobývalo letos v hlavním městě Moravy 18 tisíc turistů z Ruska, což je 2x více, než loni. "Mnohé přilákala možnost navštívit vinné sklípky a pokochat se přírodou regionu" - soudí Ondřej Moravanský, analytik společnosti Cyrrus.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MarekV Site Admin
|
|
Návrat nahoru |
|
|