Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ondra
|
Zaslal: út březen 31, 2009 1:47 pm Předmět: rozšíření/vylepšení ILS ? |
|
|
mno, viz Brněnský deník:
http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/na-letisit-v-turanech-ma-vzniknout-centrum-letecke.html
ne že by tohle bylo něco nového, ale hlavně mě upoutala věta:
Kraj také plánuje pořídit letišti elektronické přibližovací zařízení, které umožňuje letadlům přistávat při nulové viditelnosti a nové hasičské auto. „Dalším krokem by pak bylo postavení nové hasičské stanice na letišti,“ předeslal hejtman Michal Hašek. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Karel
|
Zaslal: út březen 31, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
S tím ILS IIIC je to nejen otázka zda RWY10 i 28, ale také třeba okamžitého záložního napájení všech komponent při výpadku síťě...
Mě ještě zaujaly tyto věty:
....Kvůli tomu se také rozšíří odbavovací terminál... - tj. asi další hala na východ od odletovky!
....V té první (fázi) vznikne jen samostatný kargo terminál. Ve druhé pak logistické centrum, v němž uvažujeme o propojení letiště, železnice a dálnice připomněl hejtman kraje Michal Hašek.... - co je míněno cargo terminálem? Ještě jsem nikde neviděl ani čárku, s výjimkou ECA, logistické centrum bude skoro jistě BALP
...Postavení terminálu bude také jedno z opatření našeho boje proti hospodářské krizi... - zdá se, že hejtman nepočítá, že by krize v dohledné době zkončila |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondra
|
Zaslal: út březen 31, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
Karel napsal: | S tím ILS IIIC je to nejen otázka zda RWY10 i 28, ale také třeba okamžitého záložního napájení všech komponent při výpadku síťě...
Mě ještě zaujaly tyto věty:
....Kvůli tomu se také rozšíří odbavovací terminál... - tj. asi další hala na východ od odletovky!
....V té první (fázi) vznikne jen samostatný kargo terminál. Ve druhé pak logistické centrum, v němž uvažujeme o propojení letiště, železnice a dálnice připomněl hejtman kraje Michal Hašek.... - co je míněno cargo terminálem? Ještě jsem nikde neviděl ani čárku, s výjimkou ECA, logistické centrum bude skoro jistě BALP
...Postavení terminálu bude také jedno z opatření našeho boje proti hospodářské krizi... - zdá se, že hejtman nepočítá, že by krize v dohledné době zkončila |
i) nevim, jestli se tím odbavovacím nemyslí prostě rekonstrukce příletové haly..
ii) to bude podle mě jedno a totéž, akorát to pan hejtman nerozlišuje a řiká to jen aby to dobře znělo..
iii) mysím, že zmínka o krizi je čistě politická a to je tak všechno ) pokud vim tak tenhle záměr existoval daleko dřív než o krizi kdo tušil, pana hejtmana nevyjímaje ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Karel
|
Zaslal: st duben 01, 2009 9:58 am Předmět: |
|
|
citace: | i) nevim, jestli se tím odbavovacím nemyslí prostě rekonstrukce příletové haly.. |
Ondro, jako obvykle máš asi pravdu:
"Další investiční akcí bude rozšíření odbavovacího prostoru za přibližně 30 milionů korun"
Zdroj:
http://www.kr-jihomoravsky.cz/Default.aspx?PubID=103691&TypeID=2 |
|
Návrat nahoru |
|
|
j.ree
|
|
Návrat nahoru |
|
|
slávek Anonymní
|
Zaslal: út duben 07, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
2 j.ree: pořád máme asi 2x tolik pax co mošnov |
|
Návrat nahoru |
|
|
Karel
|
Zaslal: st duben 08, 2009 7:57 am Předmět: |
|
|
citace: | Podle tohohle clanku se bude v Brne delat CAT IIIc |
Měla by, zatím ale není jasné, zda jen na RWY 28, nebo i na RWY 10. Nevíte o tom někdo více? |
|
Návrat nahoru |
|
|
j.ree
|
Zaslal: st duben 08, 2009 5:51 pm Předmět: |
|
|
Slavek, nejak nevidim v kolonce pax asi 700 000 _________________ www.lkmt.cz | j.ree |
|
Návrat nahoru |
|
|
|